Evjua Strandpark

Adresse: Evjuvegen 30 Totenvika, 2848 SKREIA
Beliggenhet:
Vis kart

Camping | Nyt roen på landet nær Oslo, med fantastisk utsikt over Mjøsa!

Her finner du enkle turstier langs vannet, idylliske gårdsveier, samt ikke minst Totenåsstien som går helt opp på toppen Hervenknappen på 784 moh. Bo i en lekker Panoramahytte, feriehuset Kapteinsboligen, eller kom med bobil, vogn, båt eller telt. Om sommeren kan du nyte deilig lokalmat på restauranten Viken II - litt uti Mjøsa.

Evjua Strandpark - nyt livet på landet
Midt i vakre Totenvika, med fantastisk utsikt over Mjøsa og bygdene rundt. Nyt gjerne deilig lokalmat på restauranten Viken II om sommeren.
Her finner du utallige fine turer, både på Strandstien, over de idylliske gårdsveiene, samt ikke minst opp stiene gjennom skogen til utsiktspunkter på Totenåsen.
 
Vår restuarant Viken II
Vi har fått ny restaurantsjef på Viken II, og han får strålende tilbakemeldinger daglig. Det er en bredere meny enn tidligere, og her finner alle en lekkerbisken som passer både smaksløker og lommebok. På toppdekket er det lagt lekkert tredekke.
 
Panoramahytter ved Mjøsa
Nyt livet ved vannet i fulle drag, ta med dine aller nærmeste, reis på en romantisk partur eller ta med vennetur med på unik overnatting. Hyttene er spesialdesignet for flott utsikt over Mjøsa rett fra senga. Miljø og bærekraft har vært i fokus gjennom hele prosessen. Du kommer til oppredde senger med Øko-Tex, og får personlig håndkle. Disse unike hyttene er isolert med miljøvennlig ull fra sau, og er kledd innvendig med varmebehandlet Thermowood. Nyt gjerne økologisk kaffe eller te, mens du trekker inn den friske luften ved Mjøsa!
 
Om sommeren står Panoramahyttene «litt uti Mjøsa» ute på moloen. Her får du solnedgangen rett inn i senga om du vil, og en stor terrasse hvor Mjøsa skvulper under føttene dine. Utsikten alene er verdt en overnatting her!
 
Kapteinsboligen
Kapteinsboligen ligger flott til i Evjua Strandpark, og er en ærverdig oppusset tømmerbygning med masse historie i veggene. I mange år var det Einar Haugland, tidligere kaptein på Skibladner (1948- 1967) og aktiv sjømann både på Mjøsa og de sju hav, som bodde her. Derav navnet Kapteinsboligen.
Helt nytt kjøkken og bad deles mellom de 9 sengeplassene i huset, og det er både spisestue og dagligstue med flott utsikt over Mjøsa.
Kun 15 minutters kjøring fra flotte turløyper på Totenåsen gjør Kapteinsboligen til en flott base for ferien.
 
Camping
Vi har ca. 40 plasser for bobil og vogn, samt fine teltplasser i Furulunden. Noen av plassene har fantastisk utsikt over Mjøsa, mens andre ligger helt nede ved vannet og den store gressplenen. Alt er planert og fast, og bobilplassene har egen flekk med gress, kunstgress eller betongheller.
 
Aktiviteter og opplevelser
I Evjua finner du et bredt utvalg aktiviteter, samt et av områdets fineste badestrender med beachvolley og vanntrampoline. Det er også anlagt en spennende naturklatrepark rett ved stranda. Området har i tillegg gode turmuligheter både langs stranda, på de idylliske gårdsveiene, og ikke minst i skogen hvor du kan nå topper med fantastisk utsikt over store deler av østlandet.
 
Fiske
For fiskeren tilbyr Mjøsa over 20 forskjellige fiskeslag, spesielt kjent er den ettertraktede Mjøsørreten. Ta gjerne en kikk på Lars J. Hansens møte med ørreten i Mjøsa og Hunnselva. Stor gjedde, spretten harr og barnevennlig abbor er andre populære arter du kan få på kroken i Mjøsa. Evjua tilbyr utleie av en 14 fot alufish-båt med 9,9 hk motor.
 
 

Restaurant Lekeområde Treningsrom

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 2 Antall rom: 4 Vaskeri- og renseriservice Offentlig parkering i nærheten
Spise og drikke
Bar Restaurant
Fritidsfasiliteter på området
Lekeområde Spillrom Treningsrom
Spesielle behov
Allergirom

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00 - 00:00
Avreise (siste)
00:00 - 12:00

Kontakt oss

Visit Øst-Norge

Gjøvik

Tlf: +47 611 46 710

Send epost

Bestillingsvilkår


Bestill her

Offisielle bookingside for Visit Øst-Norge-regionen.

- Stort utvalg av opplevelser

- Sikker online betaling

- Raskt og enkelt


Kontakt oss

Visit Øst-Norge

Gjøvik

Tlf: +47 611 46 710

Send epost

Bestillingsvilkår

Bestill her

Offisielle bookingside for Visit Øst-Norge-regionen.

- Stort utvalg av opplevelser

- Sikker online betaling

- Raskt og enkelt


Build: 11.04.2024 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9102.cbischannel-41024.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails