Sveve over byen - konsertpakke (1 natt)

28 juli 2023 - 3 september 2023

 

Om sommeren forvandler Gjøvik seg til en musikkby! Sveve over byen-konsertene sørger for skikkelig god stemning og ikke minst mye bra musikk. Alt ligger til rette for en herlig musikk-helg med hotell opphold, kun 2 timer nord for Oslo.

 

Denne pakketuren kombinerer billett til en av 'Sveve over byen' konsertene med 2-retters middag og en overnatting på Quality Hotel Strand, midt i sentrum med kort avstand til konsertstedet og resten av bylivet til en veldig gunstig pris!


PROGRAM

Dag 1

- Innsjekk på Quality Hotel Strand fra kl 15.00.

- En 2-retters middag er inkludert i pakkeprisen. Dere velger om dere vil spise i hotellets egen restaurant 'Pi-taket' med vakker utsikt over byen og Mjøsa eller hos restaurant Fahlstrøm, midt i byen.

- Etter middagen er det på tida å dra til Hovdetoppen der festivalen arrangeres. De ansatte i hotellets resepsjon kan være behjelpelig med å bestille drosje eller forklare vegen dit.

- Overnatting i standard enkelt- eller dobbeltrom.


Dag 2

- Deilig frokost på hotellet før utsjekk.

- Billett til en av Sveve over byen-konserter

- 1 to-retters middag på PI-taket, hotellets egen restuarant med utsikt over byen eller Fahlstrøm, et avslappet spisested midt i sentrum

- 1 overnatting i standard enkelt- /dobbeltrom

- 1 frokost

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 25.05.2023 12:56:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-9102.cbischannel-41024.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index