Hotellpakke med en Twist

29 april 2023 - 15 oktober 2023

Fra 1195 kr

per person
Bestill nå

 

Bestill en miniferie til vakre Hadelandsregionen, ved Randsfjorden. Kombiner et opphold på Thorbjørnrud Hotell med et besøk til Kistefos Museum og det spektakulære The Twist!


 

Kistefos er en unik kulturdestinasjon beliggende i vakre omgivelser på Jevnaker. Her oppleves kunsten i tett samspill med naturen, og den historiske arven går hånd i hånd med samtidskunsten og hypermoderne arkitektur. Kistefos er bygd på det tidligere fabrikkområdet til Kistefos Træsliperi AS og består i dag av en imponerende skulpturpark med hele 50 skulpturer, to kunstgallerier med skiftende utstillinger av høy internasjonal klasse, samt et industrimuseum. Signaturbygget The Twist er en bro, en skulptur og et galleri i seg selv, og har høstet en rekke priser og nominasjoner for sitt spektakulære design.


Turen kan enkelt kombineres med et besøk hos Hadeland Glassverk, som ligger kun 10 min med bil nord for Kistefos. Planlegg også gjerne et besøk til Granavollen som en del av turen. På Granavollen finner du de 2 vakre Søsterkirkene, Glasslåven med sine skiftende kunstutstillingene, Granavolden gjæstgiveri og Telthuset, som formidler Hadelands historie. Hadeland folkemuseum ligger i tillegg et steinkast unna.


På denne kortferie overnatter man på Thorbjørnrud Hotell som ligger helt nede ved Randsfjorden. Frokost og inngangsbillett til Kistefos Museum er inkludert i prisen. En nydelig middag på ankomstdagen kan bestilles som tilleggsprodukt.


Fra 1195 kr

per person

- 1 Overnatting på Thorbjørnrud Hotell

- Frokost

- Inngangsbillett til Kistefos

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-9102.cbischannel-41024.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index